Første blogginnlegg!

Første blogginnlegg!

Velkommen til det som skal bli en blogg om moderne IT, retro tech og det meste i mellom. Temaene vil bli tatt fra min hverdag som rådgiver for bedrifter i SMB-markedet. Bloggen vil inneholde løsninger på problemstillinger jeg snubler over i min arbeidshverdag, betraktninger og synspunkter på temaer som passer inn. Forhåpentligvis kan noen få nytte av det jeg skriver også!

Hold utkikk her etter tips og triks om PowerShell, Microsoft Azure, Microsoft 365, IT-sikkerhet, nettverk og skyløsninger. Vil også fra tid til annen besøke min barndom med mimring om gamle PCer med 2/3/486-prosessorer og alt for lite minne til å kjøre spillene man hadde lyst på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I accept the Privacy Policy

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.