Se ut som en hacker

Se ut som en hacker

Alltid syntes det ser tøft ut å hamre løs på tastaturet mens tekst flyr over skjermen slik det gjør på film, men føler den gamle kommandolinja i Windows ikke helt ser så kul ut? Frykt ikke! Her er et enkelt tips som får deg et steg nærmere høy troverdighet som den ekte hacker du burde bli anerkjent som.

Level 1

Først, åpne kommandolinja

Skriv så: “color a”. Nå blir teksten i vinduet farget hackergrønn. Perfekt! Men det manger noe…

Gjør den gjennomsiktig! Inne i vinduet holder du nede CTRL og Shift mens du ruller med musehjulet til du oppnår ønsket gjennomsiktighet. Kan det bli bedre? Hva om teksten var enda større? Hold bare CTRL mens du ruller så kan du endre tekststørrelsen på sesjonen.

Litt farge på teksten kombinert med gjennomsiktighet så er du der!

Verdiene man kan leke med er A-F og 0-9. Altså en fargepalett på 16 farger.

Level 2

Og ikke nok med det! Skal du virkelig vise hva du er god for kommer man ikke unna å endre bakgrunnsfargen i vinduet. Det gjøres simpelthen ved å legge på en bokstav og skrive “color 1a” som ender opp med en blå bakgrunn og grønn tekst. Her kommer personlige preferanser inn så ikke la meg legge noen føringer.

Level 3

Hvis du virkelig skal leve med dette hver dag ville jeg anbefalt å gå inn i menyen i kommandolinja og velge “Standarder”. Der inne kan du justere alt dette og samtidig lagre det permanent. De andre måtene er bare gyldige for den sesjonen.

Happy hacking!

2 kommentarer til «Se ut som en hacker»

  1. Hehe, akkurat hva jeg trengte. Tusen takk for godt tips formidlet i en hyggelig og folkelig tone!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I accept the Privacy Policy

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.