Microsoft Teams – nyheter uke 29

Microsoft Teams – nyheter uke 29

Tenkte jeg kjapt skulle informere om noen nyheter som kommer i Microsoft Teams. Dette produktet som gjør samhandling på tvers inad i bedrifter til en drøm

Publisere på tvers av kanaler: Ikke alltid like lett å vite hvor man skal poste en melding, eller en melding kan passe inn flere steder? Man kan nå publisere samme melding i flere kanaler samtidig!

Prioriterte notifiseringer: En ny måte å “mase” på medarbeidere når man skal gi viktig info. Mottaker blir minnet på at man har en ulest beskjed hvert andre minutt på både mobil og PC helt til man gir en respons.

Lesebekreftelser: Kanskje ikke den mest elskede funksjonen i Outlook, men den er nå tilgjengelig i Teams for å lettere avgjøre om personer som må lese en beskjed faktisk har lest den eller ikke.

Annonseringer: Tillater medlemmer å øke synligheten av beskjeder de mener er viktige for andre. Kanskje dere har en nyansatt eller noe annet viktig skjer, så kan dette tydeliggjøres gjennom grafikk og store typer.

Målrettet kommunikasjon: Man kan skrive meldinger til personer innen bestemte grupperinger og roller. Eksempelvis en ledergruppe, økonomi eller Servicegutta.

Stemplingsur: Det har lenge vært mulig å benytte Teams til skiftordninger i bedrifter. Nå kan man ta dette et skritt lenger ved å bruke Teams-appen på telefonen som stemplingsur! Den inneholder også funksjonalitet for geo-fencing slik at man ikke kan sjekke inn på skiftet med mindre man befinner seg på jobb (eller der man faktisk skal være).

Microsoft Teams er stadig i utvikling og mer funksjonalitet kommer. Noe av det nevnt er allerede på plass, noe kommer senere. Hvis du er nysgjerrig på Teams eller er i gang med Teams og vil utnytte mulighetene som platformen tilbyr – ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I accept the Privacy Policy

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.