Generere enkle passord

Generere enkle passord

Fantasiløs på passordfronten? Kunne trengt litt hjelp til å lage passord som er greie å huske men vanskelige å gjette? Frykt ikke. Jeg bruker ofte en nettside som heter dinopass.com når jeg kjapt skal ha laget et passord til noe. Egentlig er dette en nettside rettet mot barn, men hvorfor ikke bruke den til mer seriøse ting?

Du får to valg på siden. Generer enkle passord, eller mer avanserte. De enkle er ofte basert på en eller to ord og et par siffer. De mer avanserte bruker ett til to ord og gjerne noen flere siffer og/eller spesialtegn. Jeg prefererer det siste valget.

Generer passord, husk det og lev lykkelig med et passord som er litt vanskeligere å gjette seg frem til enn kattens navn – med mindre den heter “Lazyhome23” eller noe lignende da…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I accept the Privacy Policy

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.