To-Do, or not To-Do!

To-Do, or not To-Do!

Det er faktisk ikke et spørsmål. To-Do er appen jeg har begynt å bruke for å holde oversikt over de viktigste arbeidsoppgavene og beskjeder som ikke blir fanget opp i noe felles system.

Microsoft sin app To-Do

Til dette bruker jeg Microsoft To-Do. Jeg skal gi deg en liste med grunner til hvorfor jeg bruker denne:

  • Den fungerer sømløst mellom mobil, web og PC
  • Integreres i Office 365
  • Snakker med både Outlook (Exchange) og Microsoft Planner
  • Flagger man en e-post havner den i en egen liste
  • Oppgaver kan legges opp som repeterende
  • Gir et tilfredsstillende ‘pling’ når du huker av en oppgave

Appen klarer å minne meg på viktige oppgaver i en hverdag der det skjer mye. Det hender det at man får en beskjed når man er på farten eller man driver med andre ting. Mobilen har man alltid med seg, så det krever ikke mange kaloriene å notere ned i To-Do. Får jeg inn en e-post som jeg leser på telefonen men må bli minnet på å gjøre noe med senere har jeg satt opp Outlook på telefonen til å flagge e-posten ved å sveipe til venstre, noe som gjør at den også havner i To-Do!

Appen er gratis og finnes for PC, iOS og Android. Krever at du har en Microsoft-konto. Har du ikke det så snakker du bare med meg så ordner vi det 😉

Linker:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I accept the Privacy Policy

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.