La oss redigere PDF i SharePoint!

La oss redigere PDF i SharePoint!

Nei. Nei, det går ikke. SharePoint har ingen mulighet til å la deg redigere PDF-filer. Med mindre du fortsetter å lese nedover her. Gjør du som instruert vil du nemlig få den muligheten! Hemmeligheten ligger i å legge til Adobe Document Cloud PDF Experience for Office 365.

Legge til Appen fra Adobe

Du må være logget inn som en administrator på din Office 365-tjeneste, og gå til denne linken: https://appsource.microsoft.com/en-us/product/web-apps/adobeinc.adobe-document-cloud-pdf?tab=Overview

Trykk da på “Get it now” for å komme i gang.

Det er denne du skal legge til

Se til at alt stemmer, og trykk “Continue”


Her er det bare å “Godta” alt sammen så Adobe-appen får tilgang til det den skal i bedriftens SharePoint-bibliotek. Merk at dette gjelder på tvers av organisasjonen så alle kan få glede av den nye funksjonaliteten.

Når du får denne beskjeden er alt bra. Legg dog merke til hva teksten sier. Funksjonene vil ta litt tid før de er aktive, normalt mellom 24 og 36 timer.

Det neste du som administrator skal gjøre er å faktisk la resten av organisasjonen få dette. Trykk på “Distribuer som administrator”

I bunn og grunn er du ferdig nå. Scroll helt ned forbi de siste punktene. De er ikke viktige å ta hensyn til så vi hopper over de nå. Trykk på linken “Mitt Office 365” for å komme tilbake til Office 365-miljøet.

Gratulerer! Alt klart!

Prøve den nye funksjonen

Nå vet jeg du er spent, men har du ventet de 24-36 timene det tar å få dette på plass? Hvis nei, kom tilbake senere. Hvis ja, bra! Da kjører vi videre

Gå til ditt SharePoint-område med PDF-filer. Marker en PDF-fil og trykk så på Åpne-menyen. Voila! Valget for å åpne dokumentet i Adobe Document Cloud åpenbarer seg og du kan nå gjøre endringer i dokumentene som så lagres rett i SharePoint igjen.

Et etterlengtet valg er på plass

Til slutt

Hører gjerne fra deg dersom du støter på problemer eller har spørsmål til fremgangsmåten beskrevet her.

One thought on “La oss redigere PDF i SharePoint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I accept the Privacy Policy

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.